Walt Disney World, er en svær klynge av tema parker i nærheten av Orlando som er en av verdens fremste turistattraksjoner, Universal Studios, en kombinasjon temapark og film-og TV-produksjon ligger også i nærheten av Orlando.

Opplev verdens mest berømte opplevelsparker, svøm med delfiner, fly en jet, skydive, kjøre Nascar, snorkle med haier og opplev noen av verdens vakreste fisk, se en romfergen ta av ut i verdensrommet, svømme med manater .. .. og disse er bare noen få de få drømmene du kan få oppfylt i løpet av din Orlando ferie. Med mer enn 100 spennende attraksjoner, mer enn 5000 restauranter og 170 golfbane er Orlando er ferie destinasjon nummer 1. Vi har listet opp noen av de mest populære attraksjonene.

Magic Kingdom

Magic Kingdom er bestående av syv forkjellige land. Spektakulære bygninger og naturtro disney karakterer, og med over 40 berg og dalbaner! Denne parken er vel verd et besøk.

 http://disneyworld.disney.go.com/parks/magic-kingdom/

 

EPCOT

Kunne du tenke deg å få nystekte vafler med seter rømme av bunadskledde norske jenter ved en stavkirke? Eller kikke nærmere på eiffel tårnet? Da er EPCOT stedet å besøke.

Dette er en park som inneholder miniatyrer av Mexico, Norge Tyskland, Italia, Japan, Frankrike samt flere andre land. Fantastisk bygget, utrolig naturtro.

 http://disneyworld.disney.go.com/parks/epcot/

 

Animal Kingdom:

Ta en dag med safari, vær med på utgraving eller opplev dinosaurer. Ja, hvorfor ikke gjøre alt på samme sted. I Animal Kingdom kan du være med på alt dette, pluss en masse fler fantastiske opplevelser. Ta en titt på nettsidene for å finne ut hva mer denne parken har å tilby.

http://disneyworld.disney.go.com/parks/animal-kingdom/

 

Typhoon Lagoon:

Denne enorme parken hadde nok vær favoritten til enhver fisk, hvis de hadde moro av fornøyelses parker. 56 mål med vannpark. Elver, vannsklier og snorkling blandt fargerike fisker, i Floridas varme klima er dette en drøm.

http://disneyworld.disney.go.com/parks/typhoon-lagoon/

 

Downtown Disney:

Her kan du handle i over 70 unike butikker, spise på fantastiske restauranter eller få 360 graders utsikt over området i en luftballong.

 http://disneyworld.disney.go.co/destinations/downtown-disney/

 

Universal Studios:

Ta en dag i filmens verden. Her er en verden av forskjellige filmsett. Bli med å opplev haisommer, E.T eller Terminator….

http://www.universalorlando.com/Theme_Parks/Universal_Studios_Orlando/universal_studios_florida.aspx

 

Islands of Adventure:

Harry Potters magiske verden….. Jeg sier ikke mer. Klikk her for å se hvor du må reise for å oppleve dette

http://www.universalorlando.com/Amusement_Parks/Islands_of_Adventure/islands_of_adventure.aspx

 

Sea World:

Mat delfiner, tell tennene på haier eller se spektakulært spekkhugger show! Dra til Sea World, du kommer ikke nermere enn dette.

http://www.seaworld.com/

 

Kennedy Space Center:

En liten time unna huset kan finner du Kennedy Space center. Hva med å gjennopleve månelandingen?

http://www.kennedyspacecenter.com/